Az ICL Maintenance a gyepfenttartás nagymestere

Az ICL Maintenance a gyepfenttartás nagymestere

A szomszéd fűje mindig zöldebb – így hangzik a mondás. Azoknak lehet ismerős, akik nem tudják milyen lehetőségeik vannak az otthonukban lévő pázsit frissen és szép zölden tartására, így állandóan irigykednek mások kertjének szépségére. Az ICL Maintenance olyan műtrágya keverék, amit márciustól augusztusig használhatunk szezonálisan és szárazon szétszórva juttathatjuk el a füves területekre, majd öntözéssel aktiválhatjuk a hatóanyagit.

Ösztönözhetjük a saját természetes úton élő zöld területet növekedésre és gyarapodásra, de a mesterséges gyepre is jó hatással van az ICL Maintenance keverék. Magas nitrogéntartalma miatt gyorsan látványos eredményeket érhetünk el vele, viszont érdemes vigyázni, mert a hatása is ilyen gyorsan elillan. Ebben az esetben érdemes kúraszerűen alkalmazni. Figyelni kell a természet reakcióját a keverékre, mert ha nem rendeltetés szerint kerül felhasználásra az ICL Maintenance termék, akkor bizony nagy károkat okozhatunk vele, mint például a visszafordíthatatlan kiégetett fű kialakulása.

A kapilláris cső amennyire egyszerűnek tűnik, annyira bonyolult rendszer

A klímahasználatnak még mindig nincs megfelelő kultúrája a társadalmunkban, de ettől függetlenül mindenki esztelenül használja, a sok káros hatása ellenére. A nem megfelelő alkalmazása rossz hatással van az emberi szervezetre, tisztítás nélkül pedig különösen veszélyes és légúti megbetegedéseket eredményez. A kapilláris cső fontos eleme a felépítésének, hiszen nélküle nem működne jól a rendszer. A cső felépítését tekintve nagyon vékony anyagból készülnek és merev falazattal rendelkeznek.

Lehet ez műanyag vagy üveg is, ezért sokkal sérülékenyebbek más társaiknál és nagyobb körültekintést igényelnek. Arra tervezték a kapilláris cső típusait, hogy a nagynyomású folyékony hűtőközegeket alacsony nyomásúvá és permetté változtassa. Ez a kifejezés az emberi szervezet anatómiai leírásában is szerepel. A testben lévő kapilláris cső nagyon apró és több ezer van belőle, de működése nem azonos a hűtőtechnológiában használtakkal. Mindkét változat fontos és a megléte nélkül másképpen működnének a megszokott dolgok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Az ICL Maintenance a gyepfenttartás nagymestere
Previous post Pannonhalmi Pálinka népszerű ital
Az ICL Maintenance a gyepfenttartás nagymestere
Next post Jó választás az online nyelvtanár