Az online nyelvtanulás sikere a módszered is múlik

Használható nyelvtudást nem csak a nyelvvizsga miatt érdemes szerezni. Minden munkahelyen pozitívan értékelik, ha rendelkezel némi nyelvtudással legalább társalgási szinten, és nagyon sok helyen ez már elvárás is. Az online nyelvtanulás munka mellett már nagy kihívás, hiszen a legtöbb interneten meghirdetett nyelvtanfolyamon is órarendhez, legalább egy vagy két csoporttárshoz is kell igazodni.

angolAkik teljesen önállóan fognak bele a nyelvtanulásba, nekik a szóértés, a helyes kiejtés megtanulása jelenthet problémát. A Click 4 Skill mobilalkalmazás segítségével úgy tudod a szavakat tanulni, hogy miközben látod a megjegyezni kívánt szavakat, közben hallhatod is őket.

Ez óriási segítség az önálló tanulásban, amihez rengeteg kitartás kell. Az első 6 nyelvleckét – ami alapszintű társalgáshoz már elegendő szókincset biztosít – ingyen is kipróbálhatod.

A saját tempódban tudsz haladni, amikor időd engedi. Még helyhez sem vagy kötve, hiszen csak a telefonod kell az angolozáshoz. Ha csak néhány szabad perced van, akkor is érdemes angoloznod, mert ha csak pár óra múlva folytatod, akkor is tudod, hogy hol tartottál a tananyagban.

Folyamatosan látod azt is, hogy mennyi időt töltöttél nyelvtanulással. Ne felejtsd, az online nyelvtanulás sikere rajtad is múlik. Tűzz ki magad elé célokat, hogy hetente mennyit akarsz majd tanulni, és ezt az időt próbáld tartani is. Ha a Click 4 Skill-lel próbálod a nyelvtanulást, akkor nem fog az történni, hogy megunod a tanulást, mert a program használata leginkább egy telefonos játékhoz hasonlítható.

Vélemény, hozzászólás?

Previous post Rengeteg étel egy helyen!
Next post Biztos nem lesz címvédés a világbajnokságon