GS Pláza – Online Pláza és Facebook Áruház

Az online pláza mint például GS Pláza – Online Pláza és Facebook Áruház előnye többek között a hagyományos plázákkal szemben hogy a vásárlók, kényelmesen minden fáradság nélkül „bebarangolhatják” nem kell lejárnunk a lábunkat egy-egy számunkra fontos árucikkért, de ezen kívül még nem kevés időt is megtakaríthatnak. Az online plázában sokkal gyorsabban vásárolhatnak és még a kosarat, de a szatyrokat sem kell cipelünk.

GS Pláza – Online Pláza és Facebook ÁruházA Választék, ha lehet még szélesebb, a feltöltött képeknek és leírásoknak köszönhetően pedig nem nehéz döntenünk, egy-egy számunkra szükséges vagy vágyott termék mellett. Ráadásul a megvásárolt termékeket házhoz is szállítják.

Az online pláza üzlettulajdonosok számára, pedig egy lehetőség forgalmuk fellendítésére, nem igényel különösebb befektetést, hiszen nem kell üzlethelyiséget bérelni valamint napi 24 órát itt is nyitva lehet tartani, hiszen az interneten nincs záróra, és egy ilyen „üzlet” fenn tartásához és működtetéséhez jóval kevesebb „alkalmazottra” van szükség.  

A saját webáruházát azért is érdemes online plázában is működtetni, mert sokkal könnyebben rátalálnak az érdeklődők, ráadásul nem kell külön foglalkoznia a feltöltéssel, mert amikor frissíti a webáruházának árukészletét frissül a plázában is automatikusan.

Sokat segíthet a forgalom növelésében egy közösségi oldalon való megjelenés, nálunk leginkább a Facebook a legnépszerűbb lassan már minden korosztály számára szinte nélkülözhetetlen tájékozódási eszköz, úgyhogy mindenképpen érdemes egy céges Facebook oldalt is létrehozni, amin keresztül megismertethetjük és vonzóbbá tehetjük potenciális vásárlóink számára az online plázában is megtalálható webáruházunkat.