Ismeri a Cruiser kerékpárt?

Ismeri a Cruiser kerékpárt?

Ismeri a Cruiser kerékpárt?

Ahogyan az autók, úgy a biciklik közötti is találhatunk sportosabb vagy kényelmesebb darabokat.
A Cruiser kerékpárok ez utóbbi kategóriát képviselik.

Hogyan is fest egy vérbeli Cruiser?

Ha láttál már az utcán retro stílusú biciklit, látványosan ívelt vázzal és hatalmas kormánnyal, az jó eséllyel egy ilyen kerékpár volt. A Cruiser tipikusan az a bicikli, ami után a legtöbben megfordulnak az utcán, ugyanis már megjelenésében is rendkívül stílusos.
Az elmúlt évek modelljeiben a retro vonalak elegyednek a modern technikai megoldásokkal. Így bár látványra a 80-as 90-es évek hangulatát keltik, valójában nagyon masszív és az alaktrészek tekintetében nagyon modern, korszerű darabok.

A Cruiser kerékpár minden egyes eleme a kényelmet szolgálja. A széles, öblös nyereg már-már olyan érzést kelt, mintha fotelben ülne az illető. Ez nem az a bicikli, aminek használata után sajogni fognak tagjai.

A széles nyereghez széles, kényelmes markolatú kormány társul, mely jellemzően az ülésnél magasabb pozícióban helyezkedik el, így biztosítva tekerés során a lehető legkényelmesebb testtartást.

Ezek a biciklik városi közlekedésre a legideálisabbak. Zömökebb felépítésüknek köszönhetően országúti száguldozásra nem alkalmasak. Kitűnő azonban a hétköznapokra, bevásárlásokhoz, rokonlátogatáshoz, városban történő bármely célú közlekedésre.

A crusierek révén, hogy hétköznapi, városi használatra tervezett bringák, megannyi praktikus kiegészítővel szerelhetők fel (ezek többsége egyébként vásárlás során már hozzá tartozik az alapfelszereléshez). Ilyen praktikus kiegészítő például a kosár, a sárvédő és a hátsó csomagtartó is.

Ha kerékpározás során is szeretne stílusos lenni, mindenképp ezek közül a biciklik közül érdemes választania.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ismeri a Cruiser kerékpárt?
Previous post Eljegyzési parti a kertben
Ismeri a Cruiser kerékpárt?
Next post A műanyag nyílászáró tökéletesen szigetel