Lássa át könnyedén étterme működését

Egy étterem működtetése nem egyszerű feladat, rengeteg munkafolyamatból áll és megannyi szervezés szükséges hozzá. Nem is beszélve a megfelelő alkalmazottak kiválasztásáról, munkájuk figyelemmel kíséréséről, koordinálásáról. Sőt, a megfelelő marketing tevékenységek megválasztása és végzése sem könnyű feladat, amik az étterem hírnevének terjesztéséért felelnek.

Lássa át könnyedén étterme működését

Ezeket végig gondolva, látható, hogy nagyon sok feladata van egy étterem vezetőjének, menedzserének, amin szeretne változtatni és könnyíteni a neuwebDESK vállalata. Azáltal, hogy a neuwebDESK kifejlesztette a legújabb követelményeknek megfelelő online éttermi rendszerét, mely egy komplett vendéglátó szoftver, igyekszik megkönnyíteni az éttermek és vezetőik munkáját. Ez az online éttermi rendszer magában foglal egy profi webdesign-nal rendelkező internetes oldalt, webáruházat, ahol az érdeklődők könnyedén, nagyítható képekkel és gyorskereséssel segítve, tudnak választani a kínálatból. Emellett a vendéglátó szoftver ezen részében le lehet adni a rendelést egy későbbi időpontra vonatkozóan is, ami azonnal megérkezik az étterembe és később is emlékezteti az alkalmazottakat a rendelés meglétéről. Mindemellett az online éttermi rendszer előnye, hogy nincs szükség telepítésekre, így számítógép meghibásodás esetén is percekkel később egy másik gépről, telefonról lehet folytatni  a munkát.

A vendéglátó szoftver adminisztrációs felületéről pedig gyorsan és egyszerűen lehetséges bármilyen információ, adat frissítése, törlése és módosítása, ami a weboldalt és a rendeléskezelő felületet illeti. Ha Önnek is szüksége lenne egy könnyen kezelhető és mindent álfogó rendszerre, keresse a neuwebDESK-et!