Marketing technikák a nézettség növeléséért

Ma már számos, jobbnál jobb marketing technika és módszer létezik, amik mindegyike hatékony és arra való, hogy a weboldalak nézettségét növeljék. Ha pedig többen látogatnak el egy oldalra, annál nagyobb a valószínűsége, hogy nézelődőből már érdeklődő, később pedig vásárló válik.

google_adwords_display

Az egyik ilyen módszer, mely igen hatásos, a google adwords display, mely a google oldalán biztosítja a vállalat reklámjának láthatóságát. A google az egyik legismertebb, sőt a leginkább használt kereső, mely emberek millióinak segít eligazodni a vállalati oldalak és reklámok között. (tovább…)

Mi a google adwords hirdetési kampány?

A google adwords hirdetési kampányt reklámügynökségek használják vállalatok és termékeik reklámozása céljából. Napjainkban az egyik legkeresettebb marketing tevékenységek közé sorolható a google adwords hirdetési kampány készítése sok egyéb hasznos és hatékony marketing eszköz használata mellett.

google_adwords_hirdetesi_kampany

A google hirdetés lényege, hogy bizonyos, előre meghatározott kulcsszavakra építve történik meg a reklámszöveg elkészítése és a kampány indításakor előre meg lehet használni a napi keretösszeget, amit a vállalat a google hirdetésre szán. (tovább…)

A világ reklámok nélkül

Ha arra gondolunk, hogy milyen lenne a világunk reklámok nélkül, igazán el sem tudjuk képzelni, hiszen már a középkorban is használtak bizonyos módokat és eszközöket, melyek szakemberek vagy épp tárgyak és ételek reklámozására szolgáltak.

reklamugynokseg

Napjainkban pedig ezen módszerek jelentős mértékben tovább fejlesztett változatának tömkelege jön velünk szembe akár otthonunk, akár az utcán vagy tömegközlekedési eszközön utazva, így elképzelhetetlen, hogy ezek nélkül éljünk. Egy reklámügynökség feladata pedig ezeket a reklámokat és hirdetéseket kezelni, elkészíteni és alkalmazni, ha a megbízó erre kéri. (tovább…)

Miket kell a weboldalkészítéshez eldöntenünk?

Amikor weboldalkészítés mellett döntünk, akkor számos dolog van, amit végig kell gondolnunk.

seo-weboldal

El kell döntenünk a domain nevet, hogy mi is lesz a weboldalunknak a neve, ezen keresztül fogják elérni a látogatók a weboldalunkat. Ki kell választanunk a tárhelyet, ezt általában nem könnyű eldönteni, mert nagyon sok tárhely szolgáltató van, és mindegyik más és más szolgáltatásokkal próbálják az ügyfelek bizalmát elnyerni, érdemes kikérdezni több weboldal tulajdonos véleményét a döntés meghozatala előtt.

(tovább…)

Egy jó zenekar egy jó esküvőre

Amikor saját esküvőnkre készülünk, adódik a kérdés, hogy ki szolgáltassa majd a zenét a nagy napon. Nem egyszerű dolog eldönteni mivel lehetőségünk van választani lemezlovasok, énekesek, sőt esküvői zenekarok közül is.

12-wedding-ceremony-songs-walking-in-and-walking-out-hartleyweddings.co_.uk_

Zenekart esküvőre sokat találhatunk, viszont fontos, hogy az ideálist válasszuk ki, amely megfelel minden igényünknek.

(tovább…)

A média , régen és most

Mielőtt belemennénk a print és digitális média jellemzőibe és forradalmába, nézzük meg mi is a média valójában. Hogyan határozzuk meg? Vagy még pontosabban, hogyan határoz meg minket a média? Milyen módon változtatja meg a kultúrát? Miért van a print és digitális médiának különböző hatása és üzenete? media. A média egy elismert és örök- terjedő tanulmányi terület. Például, egy francia elméleti szakember, Regis Debray három történelmi korszakban ismerteti velünk a közvetítés technológiáját, mégpedig: logoszféra ( az írás korszaka, technológia, királyság, hit), grafoszféra( a nyomtatás korszaka, politikai ideológiák, nemzetek és törvények), videoszféra( multimédia közvetítés, egyéniségek és vélemények). Debray tükrözi a tényt, miszerint a média szédületes ereje hatalmába kerítette nem csak az információt, amit megosztunk és felhasználunk, hanem ugyancsak azt is amit észlelünk, beférkőzött a politikai, szociális, közgazdasági rendszereinkbe és egyaránt a mi igazságunk általános felépítésébe is.  (tovább…)