Miket kell a weboldalkészítéshez eldöntenünk?

Amikor weboldalkészítés mellett döntünk, akkor számos dolog van, amit végig kell gondolnunk.

seo-weboldal

El kell döntenünk a domain nevet, hogy mi is lesz a weboldalunknak a neve, ezen keresztül fogják elérni a látogatók a weboldalunkat. Ki kell választanunk a tárhelyet, ezt általában nem könnyű eldönteni, mert nagyon sok tárhely szolgáltató van, és mindegyik más és más szolgáltatásokkal próbálják az ügyfelek bizalmát elnyerni, érdemes kikérdezni több weboldal tulajdonos véleményét a döntés meghozatala előtt.

A weboldalkésztésnél azt is el kell döntenünk, hogy egyedi fejlesztésű weboldalt szeretnénk, vagy egy tartalomkezelő rendszer (CMS) lesz a weboldalunk motorja. A weblap kinézete sem egy utolsó dolog, mert ezzel fognak a látogatók találkozni nap, mint nap.  Fontos azt is figyelembe venni, hogy a weboldalkészítés során a keresőoptimalizálás szempontjainak is megfelelő legyen a weboldal, hogy a keresők jól pozícionálják a találati listában.

Az is fontos kérdés lehet, hogy szeretnénk-e a weboldalunkon rendelési lehetőséget biztosítani, vagy csak információkat szeretnénk megosztani a nagyérdemű olvasó közönséggel.

A weboldalunk tartalmát a weblapkészítés során érdemes keresőoptimalizálás szemszögéből megszerkeszteni.

Vélemény, hozzászólás?

Previous post A kényelmes matrac
Next post Menyasszonyok és a ruhaválasztás