Milyen termék a kreatin?

A fehérjeporok mellett, a legnépszerűbb táplálék kiegészítők közé tartozik ez a termék is, amit a sportolók gyakran alkalmaznak, a kívánt eredmény elérése érdekében. A kreatin eredményeket biztosít a sportolóknak, azonban fontos, hogy a vásárlók minőségi készítményeket válasszanak az ajánlatokból.

Milyen termék a kreatin?

A készítmény monohidrát bázist tartalmaz, ami 99%-os tisztaságú, gyógyszerminőségű alapanyagot biztosít a fogyasztóknak. A kreatin szagtalan és íztelen vegyület, ami gazdag választékban érhető el az áruházakban. A kínálatban ma már számos különböző összetételű készítmény található meg, amelyeknek a fogyasztása különféle előnyöket biztosít. A sok összetevőből álló termékek hatékonyan szívódnak fel a szervezetben. A kreatin felszívódási aránya különböző kiegészítőkkel növelhető. A készítményből napi 3 gramm fogyasztása ajánlott, ami egész évben folytatható.

A termék hatékonysága érdekében ügyelni kell a többi tápanyag bevitelére is, hiszen az izmok fejlődéséhez és a test formálódásához vitaminok és ásványi anyagok szükségesek. A készítmények esetén elérhetőek a folyékony halmazállapotú termékek is, amelyeknek fogyasztása rendkívül egyszerű, valamint elérhető kapszula formájában is, amiben mikro finomságú por található.

A kreatin megtalálható rágótabletta formájában is, ami pontosan a napi mennyiséget tartalmazza. A termékek alacsony áron rendelhetőek meg az ajánlatokból, kisebb és nagyobb mennyiségben. A kreatin összetevőiről és egyéb tulajdonságairól a termékek tájékoztatójában olvashatnak információkat a vásárlók.