hidratáló arckrém

Nem hagy ragacsos réteget maga után a hidratáló arckrém

A MediNatural termékek már régóta az egyik legkedveltebb kozmetikumokként vannak jelen a nők életében. Ez azért van így, mert a szépítő szereinket nem teszteljük állatokon, csak természetes összetevőket alkalmazunk és az eredmények már az első használatnál érezhetőek. Nincs ez másképp a hidratáló arckrém esetében sem. Erről bárki meggyőződhet, aki kipróbálja. Ez a termékünk azért népszerű a hölgyek körében, mert lehetővé teszi a bőr lehető legjobb ápolását.

A hidratáló arckrém, amiről beszélünk, a következő jellemzőkkel rendelkezik: intenzíven behatol a sejtek mélyére, hidratál és jótékony ásványi anyagokkal telíti, helyreállítja a bőr színét, rugalmassá és puhává teszi azt, kellemesen természetes illatú, valamint normál és száraz bőrre egyaránt alkalmas. Ez a krém sok más hasonló kozmetikai terméktől különbözik, az erőteljes összetétele és a gyors eredményei miatt. Rendszeres használatával Ön is észreveheti, ahogy az arca átalakul. A hidratáló arckrémmel a bőre simává válik, a ráncok kisimulnak és a szarkalábak eltűnnek.

Az argán olaj valóban működik

Sokan bizonyára első kézből tudják, hogy ennek az értékes összetevőnek a segítségével számos, a fejbőrrel kapcsolatos problémát megoldhatunk, újjáéleszthetjük a hajat és általában kiváló szépítő hatást érhetünk el. Az argán olaj ismert még marokkói folyékony arany néven is, ami hidratálja a száraz hajat, helyreállítja a sérült végeket, megállítja a hajhullást és védi a meggyengült hajszálakat. Milyen előnyei vannak még és miért szükséges az argán olajat beépíteni a hajápolási rutinba? Először is azért, mert a kivonat a jótékony elemek igazi kincsesbányája.

Többszörösen telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, antioxidánsokban és gombaölő szerekben gazdag. Másodszor, mert az eredményhez már az is elég, ha csak néhány csepp olajat teszünk a hajunkra és egy hajkefével átfésüljük, hogy fényesebb, simább és erősebb legyen. Harmadszor, az argán olaj védi a hajat a környezeti ártalmaktól, hidratálja, táplálja és segít helyreállítani a normál szerkezetét, továbbá megakadályozza a sejtek idő előtti öregedését is.

Vélemény, hozzászólás?

vésőkalapács Previous post A bivalyerős vésőkalapács pozitívumai
magyar kutyafajták Next post Neves magyar kutyafajták