Napsütés és tengerpart

jesolo

Mi másra is vágyhatna egy európai ember szabadság idején, mint erre a kettőre, hiszen a munkában megfáradunk, a szürke hétköznapok megfásítanak, de a morajló víz és a csodás napsütés egyből más színben tűnteti fel az életet. Utazzon el Jesolo városába és élvezze ki nyaralásának minden percét! Olaszország eme közismert vidéke kiváló lehetőségeket nyújt a pihenni vágyók számára úgy, hogy közben mégsem unalmas egyik nap sem. (tovább…)

A nap sziget

Kelet Olaszország egyik közkedvelt városa Grado, melyet a nap szigetnek is szoktak hívni és csodás tengerpartja százakat csalogat magához.

grado

Grado lehetőséget biztosít a nyugalmat keresők számára, hiszen csöndes , romantikát árasztó kis utcái tele vannak kávézókkal és éttermekkel, melyek a legfinomabb fogásokat kínálják az éhezők számára. Fogyasszon el egy frissítő kávét vagy egy hűs üdítőt vagy limonádét, mely két látványosság megnézése közben új lendületet ad a megfáradt turisták számára. (tovább…)

Side, a különleges hangulatú kikötőváros

Már a ókorban is megkerülhetetlen volt Side, ami már akkor kikötő város volt, napjainkban pedig kedvelt turista és nyaralási célpontja a pihenni vágyóknak. A Startutazas side nyaralás különleges hangulatú, de élményekben gazdag pihenést ígér az egész családnak.

SideA side-i nyaralást választók két partszakaszon is élvezhetik a tengert. A nyugati partszakasz kifejezetten sekély, ahol kisgyerekekkel is élvezhetik a tengerpart nyújtotta nyaralás örömeit. Ha valakinek sportosabb mozgásra támad kedve, többek között kipróbálhatja a vízisízést vagy a szörfözést is. (tovább…)