Pannonhalmi Pálinka népszerű ital

Pannonhalmi Pálinka népszerű ital

Az ünnepi alkalmakra mindig kerüljön nívós ital az asztalra! Ilyen exkluzív nedű a Pannonhalmi Pálinka is. Az innen származó pálinkák képviselik Magyarországon a legmagasabb minőséget. Tradicionálisan készült termékcsoportját a kisüsti eljárással előállított italok alkotják.

Többszöri lepárlásnak köszönhetően tiszta, nagyon összetett ízélményt nyújtanak. Pannonhalmi Pálinkák esetében nemcsak a hagyományos eljárással készült termékekkel találkozhatunk, hanem a gyümölcságyon érlelt párlatokkal is. A mézzel kevert változatok rendkívül lágyak és bársonyosak. Aki szeret igazán minőségi magyar párlatot kóstolni, az válassza a Pannonhalmi Pálinka valamelyikét vagy az ilyen alapú készítményeket!

Ezek a likőrök is évszázados recept alapján készülnek. Gyógy- és fűszernövények, valamint akácméz hozzáadásával készülnek. Valamint a termékpalettán szerepelnek különböző pálinkák házasításával készült italok is. Ezek különlegessége, hogy az eltérő párlatok teljesen új ízű Pannonhalmi Pálinka megszületését eredményezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pannonhalmi Pálinka népszerű ital
Previous post Kiváló munkát végez a kútvíz szűrő
Pannonhalmi Pálinka népszerű ital
Next post Az ICL Maintenance a gyepfenttartás nagymestere