Rengeteg étel egy helyen!

A receptneked.hu oldalon számos étel elkészítési módját találhatjuk meg, ami nagyban megkönnyítheti a dolgunkat, ha nem tudjuk, mit főzzünk, vagy esetleg még teljesen kezdők vagyunk a konyhában. Mivel azonban rengeteg receptet találhatunk az oldalon, nem feltétlenül könnyű megtalálni azt, amit keresünk. A honlapon éppen ezért számos módon tudjuk szűkíteni a kört aszerint, hogy milyen típusú ételekre vágyunk, így hamarabb megtalálhatjuk azt, amit keresünk, nem kell több ezer fogást végignéznünk – bár ha nincs konkrét elképzelésünk, ez sem teljesen haszontalan időtöltés.

Rengeteg étel egy helyen!

Ételek kategóriák szerint

A könnyebb eligazodás érdekében a receptneked.hun az ételek különböző kategóriákban rendezve találhatók meg, így könnyebben rálelhetünk arra, amit keresünk. Ha már legalább annyit tudunk előre, hogy húst szeretnénk enni, vagy tésztát, esetleg egy jó levest főznénk, jelentősen szűkíthetjük a kört. Ha a fő kategóriát kiválasztottuk, tovább válogathatunk aszerint, hogy mi legyen az étel fő összetevője, vagy milyen típusú fogásra vágyunk. Egytálételek esetében például kiválaszthatjuk többek között, hogy babból vagy burgonyából szeretnénk főzni, leveseknél kijelölhetjük egyebek mellett konkrétan a gulyás- vagy krémleveseket.

Extra igények és szórakozás

Nem csak az ételek alapanyagai vagy típusai szerint kereshetünk, lehetőség van ugyanis a keresőmezőbe beírni egy konkrét étel nevét, amire valószínűleg több variációt is kapunk majd. Ha viszont szeretnénk gluténmentes, tojásmentes, laktózmentes vagy éppen cukormentes fogásokat készíteni, konkrétan ezekre irányuló keresésre is van lehetőség.

A számtalan étel mellett az oldalon érdekes cikkek is találhatók, melyek segítségünkre lehetnek például akkor, ha túlsúllyal küzdünk, ugyanis többek közt a diétáról is sokat olvashatunk. Főzéssel kapcsolatos tippekről és trükkökről olvashatunk, emellett találhatunk információkat az egészséges táplálkozásról is, így ha azt tervezzük, hogy változtatunk életmódunkon, ehhez is kaphatunk segítséget.