A nagy sikerű alakformáló body

Akinek a sport központi szerepet tölt be az életében, az biztosan odafigyel arra, hogy meglegyen a megfelelő felszerelése is. A hölgyek esetében, a sportmelltartó nem hiányozhat a szekrényből, elvégre nagyon fontos szerepe van a kényelmes és hatékony sport érdekében. Akár egyszerű, rövid kocogásról van szó, akár edzőterembe jár és komolyan űzi a testépítést, a sportmelltartó minősége nagyon fontos szereppel bír. Remekül tartja a mellet, de ugyanakkor biztosítja a kényelmet is. Semmiképp sem ajánlatos hétköznapi melltartóban sportolni. Aki próbálta már, az biztosan észrevette, hogy mennyire kényelmetlen. Arról nem is beszélve, hogy a gyakorlatokat sem lehet így hatékonyan elvégezni. Ha jó minőségű sportmelltartót keres, aminek az ára is megfizethető, akkor itt a remek lehetőség! Nézzen szét az oldalon és válassza ki az ideális modellt, hogy ismét kényelmesen és magabiztosan végezhesse el a reggeli kocogást, a testépítést vagy bármilyen más edzéstípust. (tovább…)

Milyen termék a kreatin?

A fehérjeporok mellett, a legnépszerűbb táplálék kiegészítők közé tartozik ez a termék is, amit a sportolók gyakran alkalmaznak, a kívánt eredmény elérése érdekében. A kreatin eredményeket biztosít a sportolóknak, azonban fontos, hogy a vásárlók minőségi készítményeket válasszanak az ajánlatokból.

kreatin

A készítmény monohidrát bázist tartalmaz, ami 99%-os tisztaságú, gyógyszerminőségű alapanyagot biztosít a fogyasztóknak. A kreatin szagtalan és íztelen vegyület, ami gazdag választékban érhető el az áruházakban. A kínálatban ma már számos különböző összetételű készítmény található meg, amelyeknek a fogyasztása különféle előnyöket biztosít. A sok összetevőből álló termékek hatékonyan szívódnak fel a szervezetben. A kreatin felszívódási aránya különböző kiegészítőkkel növelhető. A készítményből napi 3 gramm fogyasztása ajánlott, ami egész évben folytatható. (tovább…)

Biztos nem lesz címvédés a világbajnokságon

A spanyol válogatott címvédőként kimondva, kimondatlanul  esélyesként vágott neki a 2014-es világbajnokságnak.  Rögtön az első mérkőzésükön azzal a Hollandiával találták magukat szemben, akin az előző világbajnokságon a döntőben csupán hosszabbításban tudtak felülkerekedni.

fociA szakértők szignifikáns  többsége a címvédő győzelmét várta. Egy tizenegyesnek köszönhetően meg is szerezték a vezetést, ám még az első félidőben sikert Hollandiának egyenlíteni, Van Persie gyönyörű fejesének köszönhetően.  Ami pedig ezután jött, azt nem igazán felejtik el a spanyolok. Robben csapata a második játékrészben meg sem állt 4-ig (sőt több nagy ziccerük volt), ezzel pedig egy nagy arányú, 5-1-es győzelmet sikerült aratni .

Természetesen a nagy zakó után Del Bosque alaposan belenyúlt a csapat kezdőfelállásába. Olyan nevek mint Xavi, Piqué, valamint Sylva csak a kispadra szorultak. A Chile elleni sorsdöntő mérkőzést sokan bizakodva várták. A mérkőzés elején már tudni lehetett, hogy bizony a döntetlen sem túl kedvező a spanyol válogatottnak. (tovább…)