Szerelmi jóslás, ha nincs párunk azért, ha van pedig azért

Mivel társas lények vagyunk, mindannyian vágyunk életünk párjára. Kinek az okoz fejfájást, hogy nincs és vágyik rá. Esetleg már van is kiszemelt, akitől azt reméli, hogy na „ő lesz az igazi” és abban van szüksége iránymutatásra, hogy valóban ő e az, hogy összejön e, vagy az élet mégsem így és mégsem őt rendelte. Van, hogy annyira elkeseredünk, hogy újra és újra azt kérdezzük magunktól, hogy „Lesz egyáltalán valaha valakim?”, vagy „Engem mindig ilyen szerencsétlenekkel hoz össze a sors?” Egy idő után el is bizonytalanodhatunk, elveszítjük önbizalmunkat, a magunkba vetett hitünket, ami még nehezebbé teszi, hogy párra találjunk.

Szerelmi jóslás, ha nincs párunk azért, ha van pedig azértNe adjuk föl sosem, ne higgyük el,, hogy mi nem vagyunk olyan értékesek, szerencsések, hisz mindenkinek van egy társa a világban és a szerelmi jóslás segít is megtalálni az utat hozzá. Megtalálni újra önmagunkat, helyén kezelni vágyainkat, erőssé és stabillá válnunk, bizonyosságot kapnunk, hogy de igen, mi is értékesek vagyunk és ránk is vár valahol egy társ, akit meg fogunk találni és hogyan.

Ha már megtaláltuk a társunkat, akkor is adódnak problémák. Egy kapcsolatban sincs mindig csak fenn. Kihűlnek az érzelmek, felüti fejét a féltékenység, olyan periódusokat élünk át, amikor egyre több a konfliktus és úgy érezzük, hogy kapcsolatunkat az állandó veszekedések uralják.

Elveszítjük a kapcsolatot azzal az érzésvilággal, ami összetartott valaha társunkkal. A párkapcsolati jóslás épp ebben segíthet. Vajon tényleg tönkrement a kapcsolatunk? Vagy ez csak egy hullámvölgy? Jogos a féltékenységünk? Tényleg van harmadik? És ha igen, ez valóban társunk elvesztését jelenti? A párkapcsolati jóslás olyan kérdésekre is választ adhat, hogy megcsal e bennünket a párunk. Segít megtalálni az utat, hogy valóban jó döntést hozhassunk együtt maradni, vagy szakítani.

De nem biztos, hogy fel kell adnunk. Egy kapcsolatba sokszor sok energiát fektettünk és még mindig képesek vagyunk észrevenni azt a kis gesztust, azt a szófordulatot, azt az érintést, amely mélységes melegséget és szeretetet vált ki belőlünk a másik iránt. Ha mélyen a szívünkbe nézünk, ott van a szeretet és tisztelet a másik iránt, ami képes életünk végéig összekötni Vele. A szerelmi jóslás által újra egymásra találhatunk. Hogy a mindennapok nehézségei, apró kis konfliktusai ne temethessék mélyre ezeket a csodás és mély érzelmeket, hanem visszanyerhessék méltó helyüket mindkettejük életében. A szerelmi jóslás során igényelhető szerelmi harmonizáció, segít, hogy újra egymásra találhasson párjával. Hogy meglegyen az összhang nem csak önmagunkkal, hanem lelkünk másik részével, társunkkal is.