Teafaolaj arcra a selymes bőrért

A többgyermekes szülők nem lepődnek meg azon, ha az egyik kicsi egy napon tetves hajjal érkezik haza az óvodából vagy az iskolából. Persze gyorsan tenni kell ellene, különben az egész családra átterjed! Ezt régebben petróleummal oldották meg, ma viszont a fejtetű irtása házilag sokféle termékkel történhet. Egy, a Parasitology Research Journal szaklapban 2012-ben megjelent tanulmány szerint, a teafaolajt tartalmazó szerek hatásosan segíthetik a parazita okozta fertőzés megszüntetését. Eme gondolat mentén haladva, amennyiben nem a fejtetű irtása házilag a célunk, hanem a megelőzés, akkor érdemes teafaolaj tartalmú sampont választani. Amennyiben már megtörtént a baj, akkor jól tesszük, ha teafaolajjal bedörzsöljük a fejbőrt naponta egyszer-kétszer. (tovább…)

Műhelyekbe való profi asztali körfűrész

Ön is szeretne egy erős, strapabíró motorral működő körfűrészt vásárolni, lehetőleg online? Ha igen, akkor barkács áruházunk asztali körfűrész kínálatát kell alaposabban átnéznie. A biztonsági ráindításgátlóval és motorfékkel ellátott változatok működése kifogástalan és a munkavégzés során erre Ön is hamar rá fog jönni. Nagyon jók, hatékonyak, könnyen kezelhetők. Az asztali körfűrész kiváló a kemény és puhafa, forgácslap, OSB vágásához, valamint hosszanti-, haránt-, ferde-, nút- és gérvágáshoz egyaránt. A precíz tervezésű körfűrészek párhuzamvezető mm skálabeosztással rendelkeznek. A legtöbb változat porelszívó gégecsővel rendelkezik, a vágáskor keletkezett forgácsot ennek köszönhetően azonnal el lehet vezetni. ennek köszönhetően a munkafelület mindig tiszta marad. A szerszámgépekre rendszerint 2-5 év gyártói garancia jár. Ha fűrészt vásárol, akkor nagyjából ilyen garanciális feltételekre számíthat, persze ez a gyártó garanciális feltételeitől is függ. (tovább…)

A jövő az elektromos autó

Miért gondolják úgy sokan, hogy az elektromos autó a jövő és a benzines gépjárművek korának lassan vége?

elektromos_toltoallomas

Talán azért, mert az árammal haladó gépjárművek környezetbarátok és nem kell bolygónk nyersanyagát kinyerni ahhoz, hogy életet leheljünk autónkba. Sok problémát jelent a Föld szennyezése, amire a szakemberek számos megoldást kezdtek el kidolgozni. Az egyik ilyen lehetőség, mely biztosítja bolygónk „egészségének megőrzését”, az az elektromos töltőállomás telepítése, mely könnyedén tudja működtetni négykerekű járművünket. (tovább…)

Az Ecopet száraztápok és a folyékony táplálék fontossága a kutya életében

Keveset beszélünk a legfontosabb folyékony táplálékról, a vízről, amely oldó s egyben táplálékszállító közeg, valamint a hőháztartást is befolyásolja. Fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy ha kedvencünk víz nélkül maradna, néhány napon belül elpusztulna. Az Ecopet konzerv eledelek is nagy mennyiségű vizet tartalmaznak, de az Ecopet szárazeledelek, kutyatápok etetése esetén mindig szükséges a friss víz pótlása. A kutya testsúlyának kb. 63%-a folyadék. Az emberben ez megközelítőleg 60%. Egy 20 kg-os kutyának kilogrammonként átlagosan 45 cm3 folyadékra van szüksége naponta. Mivel a kutya ösztönszerűen annyi vizet iszik, amennyire szüksége van, sose hagyjuk üresen a tálját!

Főleg, ha az étrendje főleg szárazeledelből áll. Különösen fontos ez akkor, ha elhízott kutyát fognak fogyókúrára – erre az Ecopet Natural Lamb vagy az Ecopet Natural Fish termékei javasoltak, megemelt fehérjetartalommal amely dehidratált húsból származik. Az Ecopet eledelek, tápok megfelelőek abban az esetben is, ha különleges munkafeladatokra készítik fel a kutyát és erősítő táplálékot adnak neki. (tovább…)

Fókuszáljunk az innovációra

Az élet valójában másról sem szól, mint az innovációról, hiszen ha csak az emberek életét nézzünk, az állandó körforgás középpontjában a fejlődés áll. A pici babából futkosó gyerek, majd pedig serdülő válik, felnőttként pedig dolgozó állampolgár, végül pedig nyugdíjas, aki a kertjében bogarászik még hosszú éveken át.

gepi_foldmunka

És ugyanez vonatkozik mindenre, ami és mozog, illetve arra is, ami tárgyiasult formát öltött és ember alkotta meg. Ilyen például egy épület is, mondjuk egy családi ház, mely megépítéséhez is gépi földmunka, alapanyagok egymásra hordása és fixálása szükséges, majd pedig készen áll az igény szerint kialakított épület. (tovább…)

Csúcsminőség és labor eszközök

Kiemelkedőt szeretne alkotni? Mi segítünk benne! Cégünk több, mint tizenöt éve áll a laboratóriumok szolgálatában és igyekszik minden eszközhiányukat pótolni, valamint szükségleteiket, kívánságaikat kielégíteni.

Labor eszközök

Legyen szó bármilyen labor eszközről, nálunk biztos, hogy megtalálható. Foglalkozunk általános labor eszközökkel, mint például fém, üveg és műanyag kellékek. Ezek csoportjába tartoznak a lombikok, a pipetták, a mérőhengerek és számos típusú büretta, melyekhez üvegtartályok is tartoznak. (tovább…)

Új hegesztőgépre lenne szüksége?

Ne keressen tovább, hiszen a Weld- Impex Kft. termékeinél nem talál jobbat és megbízhatóbbat.

Hegesztés

A cég kínálata az egyik legszélesebb az országban fellelhető, hegesztőgépekkel foglalkozó vállalatok között és tapasztalatuk is hosszú évekre nyúlik vissza. (tovább…)

Egyre több a jó androidos csúcsmobil!

A nagy mobilgyártók korábban évente adták ki az aktuális csúcskészülékeiket, ez a folyamat azonban már eléggé felgyorsult. Nehéz ezt követni, de szerencsére vannak olyan oldalak, mint a napidroid.hu, ahol napi szinten nyomon követheted az androidos kütyükkel kapcsolatos híreket. Azért is érdemes felnézni ide, mert sok olyan okostelefon van, amik nálunk kevésbé ismertek, mégis nagyon jó ár-érték aránnyal bírnak. Sőt, olyanok is vannak amik simán megszégyenítik az itteni csúcsmodelleket.

oneplus-one

Nálunk legtöbben a Samsung Galaxy S5-öt, a HTC One M8-at, vagy a Sony Xperia Z2-t ismerik, ha csúcskészülékekről van szó, de ezek rettentően drágák, mivel 200 ezer Ft alatt még nem lehet megvenni őket. (tovább…)

Az e liquid az elektromos cigarettában

Nagyon sokszor eszembe jutott, hogy abba kéne hagynom a dohányzást. Nem mintha zavart volna engem, de amikor nem dohányzó társaságában voltam vagy éppen egy nem dohányzóval folytattam beszélgetést, az egyetlen gond az volt, hogy élveztem a dohányzás minden egyes pillanatát, szerettem dohányozni.

e liquidSzerencsére múlt időben beszélek erről. A történetem egy kedves ember megismerésével kezdődik, aki egy vacsora alkalmával elővett egy elektromos cigarettát és egy e liquidet. (tovább…)