Vásároljon okos klímát!

Ki ne szeretne hűvös lakásban lenni egy forró nyári napon, vagy jó melegben egy téli estén? Mindkettőhöz klímaberendezés szükséges, vagy nem árt, ha van. Mi a split klíma berendezést javasoljuk, amely egy osztott rendszerű klimatizálást jelent, ami egy kültéri és egy beltéri egységre tagolódik. Ez a szerkezet a mobil klímák egy modernebb fejlesztése, amely jóval hatékonyabb az eddigieknél.

Vásároljon okos klímát!Hatékonysága annál jobb, minél közelebb van egymáshoz a kültéri és a beltéri egység. Két különböző klímarendszert említhetünk meg, a multi- és a monospliteket. A multi a monosplit rendszerhez hasonlóan egy kültéri egységgel rendelkezik. A multisplit klíma nagyobb teljesítménnyel bír, ezért a kültérihez akár több beltéri egységet is lehet csatlakoztatni, amelyeket külön is lehet üzemeltetni.

Ez azért is nagyszerű, mert ha csak egy helyiséget akar lehűteni vagy felfűteni, akkor nem kell teljes kapacitásán működtetni az egész rendszert. Intelligenciájának köszönhetően teljes biztonságban hagyhatják bekapcsolva az üres lakásban. Áramingadozás-kiegyenlítővel rendelkezik, amely plusz komfortérzetet ad. Az inverteres splitek (hűtő és fűtő) mindenképpen a legjobb választás lenne a vásárlók részéről, mert jóval nagyobb kényelmet nyújtanak, és elegáns külsejük van, ezáltal jól mutatnak a lakásban!

Minden légkondicionálót, amit mi szereltünk be, rendszeres ellenőrzésünk alatt tartjuk, hogy mindig minden rendben legyen. Rendelje meg most hihetetlenül kedvező áron, mi pedig vigyázni fogunk onnantól kezdve rá!